Учитељ Саша Митровић

Угледни час  ,,МЕРЕЊЕ МАСЕ

Развојним планом наше школе планирали смо да један од начина унапређења насатве буде и активно укључивање ученика у наставни процес. Ученици првог одељења трећег разреда јако су задовољни оваквим начином рада. Они су активни, преузимају иницијативу, дају предлоге, мотивисани су за рад. Већ неколико часова заменили су улогу са својим учитељем Сашом Митровићем. Ученици заједно са њим планирају и реализују поједине часове из различитих наставних предмета. Ученице: Даница Стоичков, Ива Миладиновић и Сара Недељковић урадиле су презентацију за наставну јединицу „Мерење масе“. Часу су присуствовале и директорка школе Тијана Ђокић и педагог школе Јелена Стојковић.

Eво презентације

New Microsoft Office PowerPoint Presentation

 

Галерија слика

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

 

 

 

 

Угледни час  ,,ДЕЛОВАЊЕ ЧОВЕКА НА ОКРУЖЕЊЕ“

Ученици првог одељење трећег разреда 8.12.2014. године одржали су угледни час. У улози учитеља нашли су се: Давид Станимировић, Немања Станковић, Теодора Стојковић и Леонора Ристић. Њихов учитељ Саша Митровић помагао им је у реализацији и припреми часа. На самом часу је била позитивна и подстицајна атмосфера што показује интересовање осталих ученика да се активно укључе у припреми насатвних јединица. У прилогу се налази презентација коју су ученици припремили као и слике са часа.

Eво презентације

Деловање човека на окружење

Галерија слика

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Угледни час,,Производне и непроизводне делатности“

Дана 24.11.2014. године ученице одељења трећег један одржале су угледни час под руководством учитеља Саше Митровића. Леонора Ристић, Даница Стоичков и Теодора Стојковић припремиле су сценарио за наставну јединицу ,,Производне и непроизводне делатности“. Оне су припремиле и презентацију за своје другаре из одељења. Ученици су се активно укључили у наставни процес кроз замену улога са учитељем. Сва деца у одељењу била су активна и мотивисана за рад. Часу су присуствовале директорица Тијана Ђокић и педагог Јелена Стојковић. Час је протекао у подстицајној и позитивној педагошкој атмосфери. Учитељ је јако задовољан и позитивно изненеађен раекцијом ученика и њиховом жељом да и остали узму учешће у креирању часа.

Ево њихове презентације

Proizvodne i neproizvodne delatnosti.

Галерија слика

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s