,,Кад виртуално постане реално“

Кад виртуално постане реално

У сарадњи са неформалном групом “Школарац” ученици наше школе информисани су о  опасностима које вребају на интернету у оквиру пројекта ,,Кад виртуално постане реално” који се финансира средствима из буџета града Врања, одобрених на конкурсу из области културе.

Циљна група су ученици петог и шестог разреда и то не случајно, јер су деца у овом узрасту из незнања често на мети бројних злоупотреба, нарочито на друштвеним мрежама.

У другој фази пројекта припремљена је позоришна представа са истом тематиком у циљу приближавања  проблема најмлађој корисничкој популацији на интернету.

 

Група деце школског узраста из свих основних школа у Врању учествала је у креирању дечје представе “Вук и седам јарића”. Реч је о мало необичној и савременој адаптацији ове бајке са тематиком која одговара безбедном коришћењу интернета. Један од главних ликова у представи поверен је нашем ученику Богдану Стефановићу.

20141014_132034 20141014_134204 20141014_134217 p.s.m 2 p.s.m.1 p.s.m.4 p.s.m.5 p.s.m p.sm.m.3 ps.m.p 9 s.m 2 s.m s.m.p.8 s.m.p.10 s.m.p.11

 

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s